Om meg

P7140962.jpg

Downhillsyklist, barfotløper, rockemusiker, designer og friluftsmann – det er meg, men framfor alt er jeg en himla dedikert fotograf. 

Jeg har alltid hatt stor interesse for fotografering og ferdigstilling av bilder. Men det var først i 2011 da jeg kjøpte mitt første digitale speilreflekskamera at jeg fullt ut forsto hva dette mediet har å tilby. Siden har jeg brukt mesteparten av min ledige tid til å studere foto og arbeide for å bli en dyktig fotograf. Innsatsen, eksperimenteringen og perfeksjoneringen har gitt meg erfaringen jeg trenger for å kunne levere bilder på høyt nivå i svært ulike kontekster. 

Som fotograf er jeg opptatt av å lage bilder som er unike. Eksponeringer som formidler stemning, energi og følelser. Jeg liker godt å gjøre portretter, både i og utenfor studio. Noe av det mest spennende med foto er å gjøre de "umulige" bildene mulige og å skape noe nytt.

Jeg bor og arbeider i Sandnes og påtar meg oppdrag i nærområdet, men skulle anledningen by seg kan jeg gjerne påta meg oppdrag andre steder. Ta kontakt hvis du trenger minneverdige bilder – enten anledningen er bryllup, gravferd, eller all moroa som skjer i mellom. Jeg leverer alltid.